Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، حسین قربان‌زاده در پاسخ به اینکه هنوز ۸ درصد از سهام دولت در بانک صادرات، ۱۰ درصد بانک ملت، ۱۱ درصد بانک تجارت، ۱۲ درصد ملی‌مس، ۱۷ درصد فولاد، ۵ درصد ایران‌خودرو و ۱۷ درصد در سایپا باقی مانده است، چه برنامه‌ای برای واگذاری این سهام دولت دارید، گفت:‌گرچه در سایت سازمان خصوصی‌سازی اعلام شده است که باید باقیمانده سهام دولت در این شرکت‌ها طی سال جاری واگذار شود، اما بخش عمده این شرکت‌ها سهام‌شان در وثیقه تسهیلات بانکی است، بنابراین قابلیت واگذاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این را هم گفت: البته به جز سهام بانک‌ها که آزاد است،‌ شرکتهای ملی‌مس، فولادمبارکه، سایپا و ایران‌خودرو کل سهام‌شان توسط وزارتخانه‌های مربوطه در شرکت‌های مادرتخصصی مانند ایدرو و ایمیدرو در وثیقه تسهیلات بانک قرار دارد و بنابراین امکان واگذاری ندارند.

قربان‌زاده در توضیح بیشتر گفت: برای واگذاری سهام دولت در بانکها رایزنی می‌کنیم که به شیوه‌ای واگذار شود که صرفه و صلاح دولت و منافع خزانه رعایت شود، چون این آخرین سهام باقیمانده دولت در بانکها و سهام طلایی یا اصطلاحا گلدن شیر هستند که باید به گونه‌ای واگذار شوند که حداکثر انتفاع خزانه رعایت شود.

قربان‌زاده در پاسخ به اینکه باقیمانده سهام دولت در این بانکها مدیریتی نیست، گفت: گرچه این سهام بلوک مدیریتی نیست، اما بستگی دارد که چه کسی این سهام را بخرد. ممکن است خریدار بعد از خرید این سهام بتواند کل بانک یادشده را مدیریت کند و سهام کنترلی بانک را به دست آورد، بنابراین در مورد بانکها حساسیت وجود دارد و باید این تدبیر صورت گیرد. بنابراین در وزارت اقتصاد جلساتی برگزار می‌شود که این تدبیر در مورد سهام بانکها حتماً رعایت شود.

رییس کل سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه آیا هنوز به نتیجه‌ای برای نحوه واگذاری سهام بانکها از جمله واگذاری خرد نرسیده‌اید، گفت: عرضه سهام دولت به صورت خرد بعید است، چون این سهام طلایی است و باید در مورد اینکه چگونه عرضه شود، تدبیری انجام دهیم و هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم. 

قربان‌زاده در مورد اینکه آیا واگذاری سهام پتروشیمی خلیج‌فارس کلاً منتفی شد، گفت: نه، این واگذاری کلاً منتفی نشده، بلکه برای بررسی در هیأت واگذاری دوباره بررسی می‌شود، چون با روشی که انجام شد، یک متقاضی برای این سهام داشتیم، باید حتماً در مورد ارزش گذاری این سهام تجدیدنظر شود و بعد از آن شاید امکان عرضه مجدد فراهم شود.

رییس کل سازمان خصوصی‌سازی در پاسخ به اینکه آیا برای واگذاری سهام پتروشیمی خلیج فارس باید حداقل دو متقاضی باشد که رقابت صورت گیرد، گفت: بایدی وجود ندارد، چون رقابت برای این است که انتفاع خزانه از این واگذاری حداکثر شود و با پیش‌بینی حداقل دو رقیب که برای عرضه وجود داشت، پیش رفتیم، اما به شکلی که سهامدار عمده فعلی در یک طرف کنسرسیوم قرار گرفت و متقاضی دوم شرکت نکرد یا منصرف شد، بنابراین باید هیأت واگذاری حتماً تجدیدنظر کند.

وی این را هم اضافه کرده  که در مورد نحوه عرضه، ممکن است بلوک سهام پتروشیمی خلیج فارس تفکیک شود و یا ممکن است ارزشگذاری آن تغییر کند؛ به هر حال هیأت واگذاری در این زمینه تصمیم‌گیر خواهد بود.

قربان‌زاده در مورد اینکه چه وقت واگذاری پتروشیمی خلیج فارس را به هیأت واگذاری می‌برید، گفت: دوشنبه‌های هر هفته جلسه هیأت واگذاری برگزار می‌شود، تلاش می‌کنیم، اعضا را هماهنگ کنیم. یا در هفته جاری یا در هفته آینده خواهد بود.

رییس کل سازمان خصوصی‌سازی در مورد اینکه برخی از شرکت‌هایی که قبلاً واگذار شده بود، دوباره به دولت برگشت مانند هفت تپه و هپکو چه می‌شوند، گفت: هر کدام از این شرکت‌ها یک داستان خاص خودش را دارد. این شرکت‌ها که به دولت برگشتند، دوباره در لیست واگذاری قرار دارند، البته هپکو را در قبال رد دیون دولت به تأمین اجتماعی واگذار کردیم؛ یعنی در واقع هپکو تمام شده است. ممکن است درصد خیلی کمی از سهام دولت مانده باشد، اما بخش عمده آن به سازمان تأمین اجتماعی واگذار شده است. 

قربان‌زاده این را هم گفت: شرکت کشت و صنعت هفت تپه هم به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به صورت پیمان مدیریتی واگذار شده، ولی احتمالاً بعد از بررسی موفقیت شیوه پیمان مدیریتی، مالکیت این شرکت هم واگذار شود؛ یعنی باید ابتدا عملکرد پیمان مدیریتی را ببینیم و بعد از آن مالکیت واگذار شود.

منبع: فارس این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سهام بازار سرمایه هلدینگ خلیج فارس رییس سازمان خصوصی سازی حسین قربان زاده پتروشیمی خلیج فارس سازمان خصوصی سازی قربان زاده هیأت واگذاری واگذاری سهام سهام دولت شرکت ها واگذار شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۰۱۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟

 دقایقی پیش علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود در این باشگاه برکنار شد.

به گزارش ورزش سه، این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ساعتی از تساوی با ارزش آبی‌ها در تبریز می‌گذشت و تیم در راه بازگشت به تهران بود. در نشست مطبوعاتی امروز، جواد نکونام مجددا اشاره‌ای به اتفاقات ابتدایی فصل داشت و در عین حال از حضور هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه تمجید کرد.

در این شرایط، جلسه‌ای در خارج از ساختمان باشگاه استقلال بین سه عضو هیئت مدیره در حال برگزاری بود که از پیش مشخص بود خروجی آن، پایان کار علی خطیر است. مدیری که کمتر از یک سال پیش، جایگزین حجت کریمی، سرپرست پیشین مدیرعاملی باشگاه استقلال شد و اما فرجام او به پایان فصل نرسید، اتفاقی که باعث شگفتی هواداران استقلال شده است.

گفته می‌شود علت این مسئله، عدم هماهنگی خطیر و مالکان جدید باشگاه در پرداخت بدون مجوز ۵۰ میلیارد تومان پول به بازیکنان بوده است. در عین حال،  تلاش‌هایی در حال انجام است که این مسئله به نوعی رفع اثر شود، اما انتشار گسترده این خبر در رسانه‌ها، مانع از این خواهد بود که خطیر و تیمش در استقلال بمانند.

احمد شهریاری مدیرعامل پیشین تیم صبا باتری و عضو اسبق هیئت مدیره استقلال که در حال حاضر نماینده هلدینگ خلیج فارس در باشگاه محسوب می‌شود، شانس اول مدیرعاملی آبی‌ها خواهد بود، مگر آنکه خود بخواهد به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه به کار خود ادامه بدهد.

مهدی پاشازاده (کاپیتان سابق استقلال) گفت: «خدا را شکر مالک جدید آمد و به شخصه سردار شهریاری را خوب می شناسم و می دانم از سال ها پیش در صباباتری تیمداری کرده و با فوتبال کاملا آشناست. او و گروه جدید می توانند با همدلی و کمک به جواد نکونام انشالله اتفاقات خوبی برای استقلال رقم بزنند.»

برکناری شبانه خطیر از سمت مدیریت باشگاه استقلال به معنای ترک اتاق نسبتاً بزرگ مدیریت باشگاه در طبقه چهارم ساختمان نسبتا محقر استقلال در سعادت آباد است. خطیر آرزو داشت با ورود هلدینگ خلیج فارس، استقلال صاحب ساختمان شیک و تر و تمیز و در شأن باشگاه بشود که در نهایت عمر مدیریت او به این آرزو قد نداد.

به احتمال بسیار زیاد، جواد نکونام سرمربی استقلال از برکناری علی خطیر خوشحال خواهد بود. او در طول ماه‌های گذشته در جبهه یک طرفه به شدت علیه نحوه مدیریت در باشگاه استقلال، بارها و بارها مصاحبه کرده بود، اما از طرف باشگاه هیچکس در مقام پاسخگویی بر نیامد. حالا با تصمیم جدید، ممکن است خطیر به سکوت خود در همه زمینه‌ها پایان بدهد.

علی خطیر در گفتگویی کوتاه با یکی از رسانه‌ها درخصوص اخبار برکناری‌اش گفت: «من هم‌اکنون در باشگاه حضور دارم و ابلاغی برای من نیامده است.»

اولین واکنش به تغییرات باشگاه استقلال به حجت کریمی مدیرعامل پیشین باشگاه آبی ها تعلق دارد. او در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: یک انتخاب عجیب صورت گرفت! (صحبت های کریمی، متوجه فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی فعلی باشگاه است)

کاربر دیگری با استفاده از هشتگ پایان حاشیه نوشت: به نظرم در وضعیت فعلی، اخراج خطیر کار درستی بود تا جواد نکونام با خیال آسوده احساس کند رئیس است و کسی با او رقابت نمی‌کند. اینطور، نکونام تمام تمرکزش را روی قهرمانی می‌گذارد.

برکناری خطیر در فضای مجازی با واکنش های زیادی همراه شد. کاربری در توییتر نوشت: «خطیر رفت ولی خطر هست! امیدوارم به سمت موش آزمایشگاهی شدن برای نامدیران نشویم، وگرنه میتوانیم از چاله به چاه بیفتیم.»

مهمترین شغل احمد شهریاری، معاونت اداره مالی سازمان صدا و سیماست. او که به همراه علی عسکری، رئیس هلدینگ خلیج فارس، از صدا و سیما به این هلدینگ بزرگ نقل مکان کرده، با رایزنی‌هایی که برای خریداری استقلال از سوی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی صورت گرفت، در نهایت همه کاره استقلال در روزهای آینده خواهد بود.

 فرشید سمیعی که به عنوان عضو حقوقی در زمان مصطفی آجورلو وارد مجموعه استقلال شد، در نهایت پس از ائتلاف با خطیر و عضویت در هیئت مدیره استقلال، جایگزین مدیر عامل پیشین آبی‌ها گردید تا در دوران حضورش در استقلال، جدایی چهار مدیرعامل را به چشم دیده باشد.

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال پلمپ شد
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • جواد نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • استقلالی‌ها پولدار شدند