Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس گفت:‌ سازمان خصوصی‌سازی به دنبال آن است تا ۱۸ درصد از سهم این هلدینگ که در اختیار دولت است تا پایان سال واگذار شود و احتمالا این عرضه در چند بلوک انجام خواهد شد.

«جعفر ربیعی»  با بیان اینکه ۱۸ درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس برای شرکت ملی صنایع پتروشیمی است، افزود: دولت تصمیم گرفته این مقدار سهام را واگذار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه‌داد: ۱۸ درصد از سهام این شرکت سهم بزرگی است و مبلغ بالایی را شامل می‌شود.

ربیعی تاکید کرد: سازمان خصوصی‌سازی مذاکرات را با خریداران بالقوه آغاز کرده است تا این واگذاری به گونه‌ای انجام شود که حتما موفق باشد و خریدار بتواند منابع مالی لازم را تامین کند.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مذاکرات انجام شده قرار است انعطافی وجود داشته باشد تا این ۱۸ درصد در چند بلوک عرضه شود، گفت: با این اقدام واگذاری برای خریداران جذاب می‌شود و با تقسیم منابع مالی مورد نیاز، احتمال موفقیت عرضه ۱۸ درصد از سهام هلدینگ خلیج‌فارس بیشتر خواهد بود.

مدیرعامل هلدینگ خلیج‌فارس افزود: سازمان خصوصی اصرار دارد کل ۱۸ درصد سهام این هلدینگ در سال ۱۴۰۰ واگذار شود و از آنجا که فقط سه ماه تا پایان سال باقی است، این کار در این مدت انجام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، رییس سازمان خصوصی‌سازی پیش از این در گفت و گو با ایرنا اعلام کرده بود که در جلسه هیات واگذاری، مقرر شد این سهام در سه بلوک یک، ۲ و ۱۵ درصدی در قالب مزایده در بورس عرضه شود. بلوک‌های یک و ۲ درصدی به طور نقد، (چون غیر مدیریتی و غیر کنترلی محسوب می‌شوند)، بدون اضافه ارزش (پرمیوم) عرضه خواهد شد.

«حسین قربان‌زاده» ادامه‌داد: همچنین بلوک ۱۵ درصدی اگرچه غیر کنترلی است، اما مدیریتی محسوب می‌شود. بنابراین، ۳۰ درصد به قیمت پایه اضافه خواهد شد.

هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، در مجموع حدود ۴۰ درصد تولید صنعت پتروشیمی کشور را در اختیار دارد و سال گذشته بیش از سه میلیارد دلار صادرات داشته ست. از مجموعه شرکت‌های زیر مجموعه این هلدینگ می‌توان به شرکت‌های پتروشیمی نوری، اروند، بندر امام(ره)، تندگویان، بوعلی سینا، خوزستان، پارس، ایلام، ارومیه، گچساران، هنگام، بروجن، دهدشت، کازرون، الماس ماهشهر، ان. پی. سی اینترنشنال، پلیمر آریاساسول، ۲ شرکت مهم تامین کننده یوتیلیتی (فجر و مبین) و همچنین بسیاری از شرکت های بازرگانی و خدماتی اشاره کرد.

واگذاری ۱۸ درصد از سهام هلدینگ خلیج فارس نشان از تحقق خواسته کارشناسان اقتصادی مبنی بر خروج دولت از شرکت‌داری و مدیریت مستقیم دولت دارد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سازمان خصوصی خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۱۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟

 دقایقی پیش علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود در این باشگاه برکنار شد.

به گزارش ورزش سه، این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ساعتی از تساوی با ارزش آبی‌ها در تبریز می‌گذشت و تیم در راه بازگشت به تهران بود. در نشست مطبوعاتی امروز، جواد نکونام مجددا اشاره‌ای به اتفاقات ابتدایی فصل داشت و در عین حال از حضور هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک جدید باشگاه تمجید کرد.

در این شرایط، جلسه‌ای در خارج از ساختمان باشگاه استقلال بین سه عضو هیئت مدیره در حال برگزاری بود که از پیش مشخص بود خروجی آن، پایان کار علی خطیر است. مدیری که کمتر از یک سال پیش، جایگزین حجت کریمی، سرپرست پیشین مدیرعاملی باشگاه استقلال شد و اما فرجام او به پایان فصل نرسید، اتفاقی که باعث شگفتی هواداران استقلال شده است.

گفته می‌شود علت این مسئله، عدم هماهنگی خطیر و مالکان جدید باشگاه در پرداخت بدون مجوز ۵۰ میلیارد تومان پول به بازیکنان بوده است. در عین حال،  تلاش‌هایی در حال انجام است که این مسئله به نوعی رفع اثر شود، اما انتشار گسترده این خبر در رسانه‌ها، مانع از این خواهد بود که خطیر و تیمش در استقلال بمانند.

احمد شهریاری مدیرعامل پیشین تیم صبا باتری و عضو اسبق هیئت مدیره استقلال که در حال حاضر نماینده هلدینگ خلیج فارس در باشگاه محسوب می‌شود، شانس اول مدیرعاملی آبی‌ها خواهد بود، مگر آنکه خود بخواهد به عنوان رئیس هیئت مدیره در این باشگاه به کار خود ادامه بدهد.

مهدی پاشازاده (کاپیتان سابق استقلال) گفت: «خدا را شکر مالک جدید آمد و به شخصه سردار شهریاری را خوب می شناسم و می دانم از سال ها پیش در صباباتری تیمداری کرده و با فوتبال کاملا آشناست. او و گروه جدید می توانند با همدلی و کمک به جواد نکونام انشالله اتفاقات خوبی برای استقلال رقم بزنند.»

برکناری شبانه خطیر از سمت مدیریت باشگاه استقلال به معنای ترک اتاق نسبتاً بزرگ مدیریت باشگاه در طبقه چهارم ساختمان نسبتا محقر استقلال در سعادت آباد است. خطیر آرزو داشت با ورود هلدینگ خلیج فارس، استقلال صاحب ساختمان شیک و تر و تمیز و در شأن باشگاه بشود که در نهایت عمر مدیریت او به این آرزو قد نداد.

به احتمال بسیار زیاد، جواد نکونام سرمربی استقلال از برکناری علی خطیر خوشحال خواهد بود. او در طول ماه‌های گذشته در جبهه یک طرفه به شدت علیه نحوه مدیریت در باشگاه استقلال، بارها و بارها مصاحبه کرده بود، اما از طرف باشگاه هیچکس در مقام پاسخگویی بر نیامد. حالا با تصمیم جدید، ممکن است خطیر به سکوت خود در همه زمینه‌ها پایان بدهد.

علی خطیر در گفتگویی کوتاه با یکی از رسانه‌ها درخصوص اخبار برکناری‌اش گفت: «من هم‌اکنون در باشگاه حضور دارم و ابلاغی برای من نیامده است.»

اولین واکنش به تغییرات باشگاه استقلال به حجت کریمی مدیرعامل پیشین باشگاه آبی ها تعلق دارد. او در گفتگو با خبرنگار ما می‌گوید: یک انتخاب عجیب صورت گرفت! (صحبت های کریمی، متوجه فرشید سمیعی، سرپرست مدیرعاملی فعلی باشگاه است)

کاربر دیگری با استفاده از هشتگ پایان حاشیه نوشت: به نظرم در وضعیت فعلی، اخراج خطیر کار درستی بود تا جواد نکونام با خیال آسوده احساس کند رئیس است و کسی با او رقابت نمی‌کند. اینطور، نکونام تمام تمرکزش را روی قهرمانی می‌گذارد.

برکناری خطیر در فضای مجازی با واکنش های زیادی همراه شد. کاربری در توییتر نوشت: «خطیر رفت ولی خطر هست! امیدوارم به سمت موش آزمایشگاهی شدن برای نامدیران نشویم، وگرنه میتوانیم از چاله به چاه بیفتیم.»

مهمترین شغل احمد شهریاری، معاونت اداره مالی سازمان صدا و سیماست. او که به همراه علی عسکری، رئیس هلدینگ خلیج فارس، از صدا و سیما به این هلدینگ بزرگ نقل مکان کرده، با رایزنی‌هایی که برای خریداری استقلال از سوی رئیس سابق سازمان خصوصی سازی صورت گرفت، در نهایت همه کاره استقلال در روزهای آینده خواهد بود.

 فرشید سمیعی که به عنوان عضو حقوقی در زمان مصطفی آجورلو وارد مجموعه استقلال شد، در نهایت پس از ائتلاف با خطیر و عضویت در هیئت مدیره استقلال، جایگزین مدیر عامل پیشین آبی‌ها گردید تا در دوران حضورش در استقلال، جدایی چهار مدیرعامل را به چشم دیده باشد.

tags # استقلال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال پلمپ شد
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • پشت پرده برکناری علی خطیر؛‌ در باشگاه استقلال چه خبر است؟
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • 15 درصد حقوق بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • پرداخت ۱۵ درصد از قرارداد استقلالی ها قبل از بازی با تراکتور
  • پرداخت ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال
  • استقلالی‌ها پولدار شدند