Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفت: دو گزینه برای عرضه 18 درصد سهم باقی مانده دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مطرح شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، حسین قربانزاده در حاشیه جلسه هیئت واگذاری که در وزارت اقتصاد برگزار شد افزود: امروز در سیصدو هشتادمین جلسه هیئت واگذاری، تعیین تکلیف و ارزش گذاری شیوه واگذاری سهام دولت مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در جلسه امروز سه موضوع بررسی شد گفت: موضوع اول درباره شرکت‌هایی بود که مصوب هیئت وزیران در قالب رد دیون ارزش گذاری آن‌ها تصویب می‌شد این سه شرکت شامل مجتمع اسفراین، الومینیوم ایران و پالایشگاه شازند بود.
قربانزاده با اشاره به اینکه به ایراداتی که برخی کارشناسان در این زمینه داشتند پاسخ داده شد افزود: با توجه به مصوب هیئت وزیران و تکلیف بند (و) تبصره 2 قانون بودجه، واگذاری‌ها تلکیفی بود که باید ابتدای سال انجام می‌شد.
وی اضافه کرد: قرار شد در جلسه کارشناسی، قیمت مجتمع اسفراین و آلو مینیوم ایران تا هفته آینده، با دقت بیشتری بررسی و نهایی شود.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی درباره 18 درصد سهم باقی مانده دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس گفت: این فروش، تاریخی‌ترین فروش بورس است بطوریکه تاکنون چنین حجمی در فروش مستقیم و در رد دیون نداشتیم.
وی افزود: مقرر شد نحوی واگذاری 18 درصد سهم باقی مانده دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس مورد برسی قرار گیرد.
قربانزاده با اشاره به اینکه دو نوع واگذاری در نظر گرفته شده است گفت: نوع اول بدین صورت که 18 درصد سهم باقی مانده دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس به بصورت یکجا به دو سهامدار عمده‌ی فعلی خلیج فارس واکذار شود و نوع دوم که برخی از اعضای هیئت واگذاری مطرح کردند این است که به صورت سه بلوک 6 درصدی واگذار شود؛ البته واگذاری به صورت سه بلوک 6 درصدی باعث ایجاد فضای رقابتی می‌شود.
قربانزاده گفت: بدلیل ارزش بیش از 60 هزار میلیارد تومانی این سهم باقی مانده دولت، نسبت به واکذاری ملاحظاتی وجود دارد که سازمان خصوصی سازی باید نسبت به مذاکره پیش از مزایده تدبیری بیاندیشد.
وی افزود: از همه فعالان صنعت پتروشیمی و صنعت نفت دعوت می‌کنم اگر واگذاری به صورت سه بلوک 6 درصدی شد امکان معرفی سرکت‌هایی دارند که به صورت کنسرسیوم بیایند و از طریق سایت سازمان خصوصی سازی پیشنهادهایشان را مطرح کنند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی گفتد: موضوع سوم جلسه امروز درباره عرضه اولیه سهام پالایشگاه شازند بود که امروز تصویب شد یا به روش ثبت سفارش یا به روش حراج،10 درصد سهام پالایشگاه شازند را به صورت عرضه اولیه در بورس بفروش برسانیم/
وی افزود: زمان عرضه اولیه سهام پالایشگاه شازند در اختیار وزیر اقتصاد است و ایشان به اقتضای بازار زمان عرضه را اعلام می‌کند.
قربانزاده ادامه داد: عرضه اولیه سهام پالایشگاه شازند در آذرماه وعده داده شده بود، اما اکنون همه تکالیف هیئت پذیرش آن در بورس انجام شده و درج نماد آن این روز‌ها در تابلو بورس صورت می‌گیرد.
از سازمان خصوصی سازی؛ آقای حسین قربان‌زاده معاون وزیر اقتصادی و دارایی در مورد بزرگترین مزایده سازمان خصوصی سازی گفت: دغدغه‌هایی درباره خصوصی سازی پالایشگاه شازند استان مرکزی مطرح شده که به حق است و حتما باید مورد ملاحظه قرار گیرد، اما باید دو موضوع را از هم تفکیک کرد. موضوع اول تبدیل به سهامی عام شدن و پذیرش در بورس که حتما باید اتفاق می‌افتاد.
وی افزود: توجه کنیم بورسی شدن شرکت‌های دولتی یعنی زیر ذره بین رفتن و شفاف شدن آن‌ها است و همه باید از این موضوع استقبال کنیم، خوش‌بختانه درباره پالایشگاه شازند هم این اتفاق افتاده و این شرکت در شرف درج نماد است، اما موضوع مدیریت و دغدغه‌های مربوط به کارایی و بهره وری شرکت نکته درستی است که فعلا فقط تا سقف 10 درصد سهام شرکت عرضه اولیه خواهد شد و از این منظر حاکمیت شرکتی پالایشگاه صدمه نخواهد دید. البته تکالیف قانون بودجه‌ای مبنی بر واگذاری سهام به سازمان و صندوق‌ها باعث شده تا این موضوع نگرانی ایجاد کند.
رئیس کل سازمان خصوصی سازی همچنین گفت: چنانکه سال گذشته حدود 10 درصد مالکیت سهام پالایشگاه شازند استان مرکزی به شیوه رد دیون به سازمان تامین اجتماعی منتقل شده و امسال هم طبق تکلیف تبصره 2 قانون بودجه بنا است که حدود 10 درصد دیگر به سازمان تامین اجتماعی و 45 صدم درصد دیگر به صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر واگذار شود که در دستور کار قرار دارد و البته همچنان بیش از 75 درصد سهام پالایشگاه، در اختیار دولت باقی خواهد ماند.
قربان‌زاده افزود: بنابراین شبهه‌ای که برخی در رسانه‌ها مطرح کردند که قرار است پالایشگاه شازند در استان مرکزی همچون برخی خصوصی سازی‌های ناموفق به صورت بی‌ضابطه واگذار شود، کذب است.
وی تاکید کرد: تلاش سازمان خصوصی سازی ارتقاء کارایی و بهره وری بنگاه‌های دولتی است که مقدمه آن شفافیت و پذیرش شرکت‌های دولتی در بورس است و اگر هم در مصادیقی مانند پالایشگاه شازند، به نهاد و مجموعه‌ای واگذار می‌شود که ممکن است مطابق ادعای برخی منتقدان، اهلیت لازم را برای مدیریت این شرکت نداشته باشد، این تکلیف قانون بودجه است که دلیل آن تکلیف هم، مطالبات انباشته این نهاد‌ها و صندوق‌ها از دولت است که به دلیل کسری بودجه، از این طریق جبران می‌شود که البته شیوه مناسبی نیست.
معاون وزیر اقتصاد همچنین گفت: باید بدانیم که حکمرانی معیوب اقتصادی در گذشته، وضعیتی را رقم زده است که متاسفانه خصوصی سازی هم به آسانی و دفعی در ریل صحیح قرار نمی‌گیرد. امسال در قانون بودجه بیش از 250 هزار میلیارد تومان تکلیف فروش و انتقال سهام شرکت‌های دولتی به عهده وزارت اقتصاد گذاشته شده که باید از طریق سازمان خصوصی سازی محقق شود که تاکنون اتفاق نیفتاده است.
وی افزود: طبعا برای عمل به این تکالیف باید سهام موجود را به همین سازمان‌ها و صندوق‌ها منتقل کنیم که لزوما در همه صنایع و شرکت‌های واگذار شده، اهلیت لازم را ندارند. از طرفی امکان فروش این حجم از سهام به صورت تدریجی یا بلوکی در بازار سرمایه وجود ندارد. بنابراین، خصوصی سازی واقعی و کارآمد وقتی اتفاق می‌افتد که به واگذاری سهام دولت در شرکت ها، نگاه درآمدی کوتاه مدت نداشته باشیم.
قربان‌زاده تصریح کرد: به همین منظور تلاش کردیم تکالیف قانون بودجه را در قسمت مربوط به فروش مستقیم سهام یعنی حدود 90 هزار میلیارد تومان را از طریق فروش سهام باقیمانده دولت در شرکت‌های بزرگ بورسی محقق کنیم که فراخوان فروش بلوکی سهام دولت در شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس از این دست است. این سهام بسیار ارزنده است و ارزش واقعی آن بسیار بیشتر از قیمت تابلو بورس است.
به گفته وی، در مورد شیوه واگذاری هم دو حالت متصور است یا تمام 18 درصد سهم دولت به صورت بلوکی به فروش برسد که طبیعتا از نظر ارزش ریالی این معامله بزرگترین فروش تاریخ واگذاری‌های سهام دولت است. یا اینکه به سه بلوک 6 درصدی تقسیم شود که با توجه به بزرگی این توافق، فعلا در حال مذاکره هستیم و به همه فعالان صنعت پتروشیمی و صنایع مرتبط عرض می‌کنم که اگر پیشنهادی دارند از طریق سایت سازمان خصوصی و یا جلسه حضوری مطرح کنند. مطابق قانون، جمع بندی و تصویب نهایی شیوه واگذاری با هیات واگذاری خواهد بود

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هلدینگ خلیج فارس بورس رئیس کل سازمان خصوصی سازی سهام پالایشگاه شازند سه بلوک 6 درصدی قانون بودجه عرضه اولیه سهام دولت شرکت ها 10 درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۶۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جواد نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم

طرفداری| سرمربی تیم فوتبال استقلال پیش از دیدار با تراکتور اظهار داشت که با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده آبی‌های تهران امیدوار است.

سرمربی استقلال به دلیل تاخیر در پرواز به کنفرانس مطبوعاتی پیش از دیدار با تراکتور در تبریز نرسید. جواد نکونام سرمربی آبی‌پوشان درباره دیدار با تراکتور در هفته بیست و پنجم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران گفت:

این دیدار اهمیت فراوانی برای ما دارد و نیازی به توضیح اضافه نیست. تراکتور از تیم‌های قدرتمند و خوب فصل جاری لیگ برتر بوده و در مقابل، ما هم انگیزه فراوانی برای این مسابقه داریم و نهایت تلاش خود را می‌کنیم. این بازی و امتیازهایش برای ما اهمیت زیادی دارد. در تعطیلات تمرینات منظم و خوبی داشتیم. روی این بازی کار کردیم. با برنامه جلو رفتیم و امیدواریم نتیجه دلخواه خودمان و هواداران را به دست بیاوریم.

سرمربی استقلال درباره واگذاری باشگاه استقلال به هلدینگ خلیج فارس، توضیح داد:

واگذاری استقلال اتفاق بزرگی بود و همه این واگذاری را به فال نیک می‌گیریم. جا دارد همین جا از علی عسکری، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، همکاران ایشان و همینطور سردار شهریاری تشکر ویژه کنیم. تنها چند روز بعد از حضور رسمی‌شان در استقلال، قدم مهمی برداشتند و بخشی از طلب بازیکنان را واریز کردند. با حضور آنها به آینده استقلال امیدوار هستیم. به طور قطع همه چیز منظم‌تر خواهد بود و شک نداریم زیرساخت‌ها هم درست می‌شود. استقلال یک سرمایه بزرگ است و خدا را شکر دیدگاه مالکان جدید هم مثبت بوده و می‌تواند باشگاه را متحول کند. هواداران هم حمایت کنند. به طور قطع اتفاقات خوبی در راه خواهد بود.

جواد نکونام در پایان گفت:

ما به نتایج دیگر تیم‌ها فکر نمی‌کنیم و فقط نگاه‌مان به بازی‌های خودمان است. تمام تمرکزمان را گذاشته‌ایم. شش هفته سخت و سرنوشت ساز در انتظار ماست. باید بیش از هر زمان دیگری تلاش کنیم. جواب تلاش‌های طول فصل را در این مقطع خواهیم گرفت. بازیکنان هم تمام تمرکز خود را گذاشته‌اند. توکلمان به خداست و شک نداریم هواداران حتی نسبت به گذشته بیشتر از ما حمایت خواهند کرد و این موضوع به تیم انرژی می‌دهد.

از دست ندهید ????????????????????????

کری عجیب ستاره سپاهان برای پرسپولیس؛ داستان پلنگ و تمساح هالند سیبیلو؛ استایل عجیب غول نروژی تعجب بایرن مونیخ از پدرخوانده: چرا آن حرف‌ها را زدی؟  سرمربی شمس‌آذر: بین ما و پرسپولیس فرق نگذارید

دیگر خبرها

  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • نکونام: انگیزه فراوانی برای بازی با تراکتور داریم/ با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • جواد نکونام: با حضور هلدینگ خلیج فارس به آینده استقلال امیدواریم
  • نامه سازمان خصوصی سازی به فدراسیون فوتبال درباره مالکیت استقلال و پرسپولیس