Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با اشاره به تداوم سیاست عرضه شرکت‌های تابع در بورس گفت: تعداد شرکت‌های تابع هلدینگ در بورس به ۶ شرکت رسیده است.

 

جعفر ربیعی در کنفرانس خبری عرضه اولیه پتروشیمی شهیدتندگویان با نماد «شگویا» اظهار کرد: امروز ۹.۵ درصد سهام این شرکت که از شرکت‌های تابع هلدینگ خلیج فارس است در فرابورس تهران عرضه عمومی می‌شود و امیدوارم با عرضه سهام این شرکت در فرابورس روزی به یادماندنی در بازار سرمایه رقم بخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود با توجه به ارزش و سودآوری پتروشیمی تندگویان با استقبال خوب بازار سرمایه روبه‌رو شود، افزود: امیدواریم این شرکت رکورد شرکت‌کنندگان در عرضه اولیه را به نام خود ثبت کند.

 

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه خیلی خوشحالم از اینکه سیاست عرضه شرکت‌های تابع در بورس در حال اجراست، ادامه داد: پس از عرضه سهام شرکت‌های پتروشیمی پارس و نوری و امروز عرضه سهام پتروشیمی شهیدتندگویان، تعداد شرکت‌های تابع هلدینگ در بورس به ۶ شرکت می‌رسد.

 

ربیعی با اشاره به اینکه امیدوارم عرضه سهام شرکت پتروشیمی آریاساسول نیز تا پایان سال در بورس انجام شود، تصریح کرد: هلدینگ خلیج فارس سیاست حمایت منطقی از شرکت‌های بورسی خود را از طریق صندوق بازارگردانی خلیج‌فارس ادامه می‌دهد.

 

وی با بیان اینکه صاحب سهم پتروشیمی ارومیه شرکت پترول است، گفت: با توجه به فشردگی پایان سال، سهام این شرکت در اوایل سال آینده در بورس عرضه خواهد شد.

 

رفع گلوگاه‌های افزایش تولید پتروشیمی تندگویان

 

سیدرضا قاسمی‌شهری، مدیرعامل شرکت پتروشیمی شهیدتندگویان نیز در این کنفرانس خبری شرط اصلی افزایش سودآوری را تداوم و افزایش تولید دانست و اظهار کرد: ۱۰۰ گلوگاه‌ این شرکت برای رسیدن به ظرفیت اسمی شناسایی شده که در قالب پروژه تعریف شده‌اند و در حال برطرف کردن آنها هستیم.

 

وی سال‌های آینده به‌ویژه سال ۱۴۰۰ را سال‌های خوبی برای پتروشیمی شهیدتندگویان عنوان کرد و گفت: تمامی پروژه‌های این شرکت به غیر از پروژه SSD که ۱۸ ماهه تعریف شده است تا آخر سال ۹۹ به پایان می‌رسد.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: پتروشیمی شهیدتندگویان شرکت های تابع عرضه سهام خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۲۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند

مرتضی شاهمیرزایی گفت: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مرتضی شاهمیرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز در آیین امضای تفاهم‌نامه طرح‌های توسعه میدان‌های گازی کشور با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و اکتشاف و تولید با اشاره به اینکه یکی از مشکلات اساسی در سال جاری، تامین خوراک است، گفت: همه ما برای تحقق بخشیدن به این مهم، وظیفه داریم. سه شرکت ملی گاز، نفت و پالایش و پخش، کمک می‌کنند تا این اتفاق رقم بخورد.

وی ادامه داد: شرکت‌های پتروشیمی باید به حساب و کتاب خود توجه کرده و بدهی‌ها را تسویه کند. طبیعی است که مطابق برنامه باید بدهی را پرداخت کرد تا مانند چند روز گذشته، گاز قطع نشود. البته مجتمع و شرکت‌ها در بالا و پایین دست نباید خوراک را دریغ کنند.

شاهمیرزایی افزود: رویکرد اصلی صنعت پتروشیمی در دولت سیزدهم این است که کم‌کاری‌های گذشته را با سرمایه‌گذاری جبران کند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی عنوان کرد: هم‌اکنون طرح‌های جمع‌آوری گاز‌های همراه نفت در قالب چهار طرح برای جمع‌آوری گاز‌های غرب و شرق کارون از سوی شرکت پالایش بیدبلند خلیج‌فارس، شرکت هویزه خلیج‌فارس، ان‌جی‌ال ۳۱۰۰ و شرکت پتروشیمی مارون در حال اجراست تا از سوزاندن گاز‌هایی که در دهه‌های پیش سوزانده می‌شد، جلوگیری شود.

وی اظهار کرد: حداکثر تا سه سال آینده در مجموع یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعب از گاز‌های همراه شرق و غرب کارون توسط صنعت پتروشیمی جمع‌آوری می‌شود که گاز متان آن به شبکه سراسری تزریق و C ۲+ آن خوراک پتروشیمی‌ها می‌شود.

شاهمیرزایی گفت: شرکت پتروشیمی به عنوان شرکت مادرتخصصی تا پایان این اتفاق در کنار هلدینگ‌ها خواهد بود. هلدینگ‌هایی که متعهد می‌شوند، باید به اندازه توان خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی در پایان اضافه کرد: در حال حاضر مهمترین راهبرد صنعت پتروشیمی این است که به سمت تکمیل زنجیره ارزش برویم و این وابستگی در خام فروشی را به صفر برسانیم.

دیگر خبرها

  • باشگاه استقلال پلمپ شد | ادامه اتفاقات عجیب با رفتن خطیر به باشگاه
  • باشگاه استقلال پلمپ شد
  • اعلام تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • تاریخ جدید واریز سود سهام عدالت اعلام شد
  • توافق خصوصی‌سازی و هلدینگ خلیج فارس بر تغییر نام استقلال
  • شرکت‌های پتروشیمی بدهی خود را به شرکت گاز تسویه کنند
  • تاریخ دقیق واریز سود سهام عدالت اعلام شد + جزئیات
  • واگذاری شازند کاملاً شفاف و در فرآیندی قانونی بوده است
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی